[vc_row css=».vc_custom_1632470619323{padding-top: 250px !important;padding-bottom: 40px !important;}»][vc_column][vc_custom_heading text=»Política de privacitat» font_container=»tag:h2|font_size:34px|text_align:center» google_fonts=»font_family:Gloria%20Hallelujah%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal»][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1632470669220{padding-bottom: 60px !important;}»][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

1. Introducció

Aquesta Política de Privacitat s’aplica a la web de la Maleta Creativa (lamaletacreativa.com), així com als productes i serveis que puguis contractar (denominats col·lectivament “Serveis”).
A aquest efecte, i en les condicions que es recullen en la Política de Privacitat, La Maleta Creativa només podrà comunicar les teves dades personals a aquelles empreses de confiança, quan així sigui necessari per a la prestació dels serveis externs a la Maleta Creativa.

Aquesta Política de Privacitat podrà ser modificada però t’ho comunicarem a través de la pàgina web o per altres mitjans perquè coneguis les modificacions i continuar utilitzant els nostres “Serveis”. El fet de continuar gaudint dels nostres “Serveis” després d’haver-te comunicat els canvis, suposarà que estàs d’acord amb aquestes, tret que sigui necessari el teu consentiment exprés.

[/vc_column_text][vc_column_text css=».vc_custom_1633952125973{padding-top: 20px !important;}»]

 

2. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) l’informem que el responsable del tractament de les dades personals que ens facilitis és La Maleta Creativa amb domicili situat a la Partida Caparrella Edifici CEEI nº2, Oficina 2, 25192 Lleida.

[/vc_column_text][vc_column_text css=».vc_custom_1632497129442{padding-top: 20px !important;}»]

 

3. Amb quina finalitat tractem les teves dades?

En La Maleta Creativa podem tractar les teves dades personals per a les següents finalitats:

 • Contacte. Gestionar les teves dades personals quan contactes amb La Maleta Creativa a través del formulari de contacte de la nostra web hola@lamaletacreativa.com o bé quan ens els fas arribar per a l’alta com a client. Així mateix, les teves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar tant les consultes que ens facis arribar a través dels canals habilitats a aquest efecte en la nostra pàgina web com per a poder contactar amb tu per a qualsevol assumpte derivat de la nostra relació comercial.
 • Telèfon i correu electrònic. Gestionar la teva consulta quan et comuniquis amb nosaltres, ja sigui per una consulta o per qualsevol altra sol·licitud que ens enviïs, via telefònica, email o per altres mitjans telemàtics.
 • Registro Àrea Client. Gestionar el teu registre com a Client, així com altres dades addicionals que puguin generar-se amb la finalitat de gestionar les peticions que registris a través de l’Àrea de Clients de la web o de qualsevol altra manera derivada de la teva relació amb nosaltres.
 • Contractació de productes i serveis. Gestionar la contractació de productes i serveis, així com dades posteriors que es poguessin derivar de la relació amb La Maleta Creativa. En el procediment de contractació es podran demanar, entre altres, dades relatives al seu compte bancari, els quals seran comunicats a l’entitat que gestioni el cobrament. Aquesta sol·licitud es realitzarà amb la finalitat principal de gestió de pagament de la prestació de serveis necessària per a la contractació del producte o servei.
 • Publicitat de productes i serveis propis. La Maleta Creativa podrà fer-te arribar, tant a través de correu postal, correu electrònic, SMS, whatsapp i qualsevol altre mitjans de comunicació electrònica, publicitat tant de caràcter general com adaptada a les teves característiques, relacionada amb els nostres propis serveis.
 • Conservació de dades. Sempre que ho hagis autoritzat, La Maleta Creativa guardarà les teves dades una vegada acabada la relació contractual durant el temps estrictament necessari i que es consideri oportú per si es reactiva la relació comercial.
 • Altres canals. Podrem posar-nos també en contacte amb tu i recollir les teves dades mitjançant altres canals com ara telèfon, correu electrònic, apps amb titularitat de la
  Maleta Creativa o per mitjà de les xarxes socials, i en aquest cas t’informarem sobre les finalitats per a les quals tractarem les teves dades, i sol·licitarem el teu consentiment en cadascun d’aquests canals.

[/vc_column_text][vc_column_text css=».vc_custom_1632497310864{padding-top: 20px !important;}»]

 

4. Quines dades tractem i de quina font s’obtenen?

Les dades tractades provenen de:

 • Dades facilitades per tu, a través de l’emplenament de formularis a aquest efecte habilitats en la web o a través de l’enviament dels mateixos per email.
 • Dades derivades de la prestació del servei. Dins d’aquesta categoria s’inclouen les dades de navegació a través de la pàgina web pública o de l’accés a l’Àrea de Clients que ens proporciones de manera indirecta i que es deriven de la pròpia prestació i manteniment d’aquesta activitat.

En funció del servei, les dades tractades abasten la següent tipologia:

 • Dades identificatives (p. ex., nom, cognoms, document d’identitat, adreça postal, correu electrònic, número de telèfon, etc)
 • Dades econòmiques i operatives relacionats amb la nostra relació contractual per a la prestació de serveis.
 • Dades de transaccions de béns i serveis (p. ex. pagaments dels serveis realitzats).
 • Dades d’informació comercial (p. ex. interessos en productes o serveis).

[/vc_column_text][vc_column_text css=».vc_custom_1632497383850{padding-top: 20px !important;}»]

 

5. ¿Quina és la legitimació legal per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades relatives a “Contacte”, “Xat” i “Registre a l’Àrea de Clients” i altres canals de comunicació a la teva disposició, estan basats en el manteniment de la teva sol·licitud i en el seu cas, per a la prestació dels serveis contractats.

D’igual forma, la base legal per al tractament de les teves dades derivades de la contractació, és l’execució del contracte de prestació de serveis o productes de la Maleta Creativa (segons els termes i condicions derivats de la sol·licitud de relació comercial).

L’enviament de publicitat de productes propis, podrà estar basat en l’interès legítim de la Maleta Creativa quan et dónes d’alta com a client o contractis un servei. En la resta de supòsits, els tractaments de les teves dades estaran basats en els consentiments que ens hagis donat i que conservarem mentre no ens sol·licitis la supressió o oposició al tractament de les teves dades personals.

[/vc_column_text][vc_column_text css=».vc_custom_1632497420963{padding-top: 20px !important;}»]

 

6. A qui es comuniquen les teves dades?

Les dades no seran proporcionats a tercers tret que sigui necessari per a atendre la sol·licitud, petició per la seva part o justificació legal, i una vegada utilitzats podran ser conservats durant el termini general establert per a la prescripció de les accions personals en la legislació civil.

Quan així vingui exigit per llei, La Maleta Creativa podrà comunicar les teves dades als cossos i forces de seguretat competents. D’igual forma, les teves dades seran comunicades a les entitats encarregades de la gestió del cobrament.

[/vc_column_text][vc_column_text css=».vc_custom_1632497454526{padding-top: 20px !important;}»]

 

7. Per quant temps conservarem les teves dades?

Les dades personals seran conservats el temps necessari per a la prestació del servei o fins que retiris el teu consentiment. Una vegada finalitzada la relació contractual, les dades seran mantingudes un màxim de 2 anys com a mètode de seguretat i com a previsió d’un possible reinici de la relació comercial. Posteriorment, les dades seran suprimides conforme al que es disposa en la normativa de protecció de dades el que implica el seu bloqueig, estant disponibles tan sols a sol·licitud de Jutges i tribunals, el Ministeri Fiscal o les Administracions Públiques competents durant el termini de prescripció de les accions que poguessin derivar i, transcorregut aquest, procedirem a la seva completa eliminació.

[/vc_column_text][vc_column_text css=».vc_custom_1633952167954{padding-top: 20px !important;}»]

 

8. Quins són els teus drets?

Tens dret a obtenir confirmació sobre si en La Maleta Creativa estem tractant dades personals que et concerneixen, o no.

De la mateixa manera, tal com queda previst en el Reglament General de Protecció de Dades, tens els següents drets:

 • Accedir a les teves dades. Tens dret a accedir i conèixer quines dades personals estem tractant que et concerneixen
 • Sol·licitar la rectificació o supressió de les teves dades. En determinades circumstàncies, tens dret a rectificar aquelles dades personals que consideris inexactes i que et concerneixin, i que siguin objecte de tractament per part de la Maleta Creativa o fins i tot, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no fossin necessaris per als fins que van ser recollits.
 • Sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades. En determinades circumstàncies, tindràs dret a sol·licitar-nos la limitació del tractament de les teves dades, i en aquest cas t’informem que únicament els conservarem per a l’exercici o defensa de reclamacions tal com queda previst en el Reglament General de Protecció de Dades
 • A la portabilitat de les teves dades. En determinades circumstàncies, tindràs dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, i que ens hagis facilitat, en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament.
 • Oposar-se al tractament de les teves dades. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, tindràs dret a oposar-te al tractament de les teves dades i en aquest cas, deixaríem de tractar-los tret que, per motius legítims i de necessitat imperiosa per al desenvolupament de l’activitat sigui impossible.
  Així mateix, tens dret, en qualsevol moment, a oposar-te a l’enviament de publicitat per mitjans electrònics tant pròpia com de tercers, i retirar qualsevol dels teus consentiments, sense que això afecti el tractament previ basat en aquest consentiment.

 

Podràs exercir els drets anteriorment descrits, mitjançant sol·licitud escrita dirigida a la Maleta Creativa en el domicili postal Partida Caparrella Edifici CEEI nº2, Oficina 2, 25192 Lleida o bé remetent un correu electrònic a hola@lamaletacreativa.com indicant en tots dos casos “Política de Privacitat”.

Finalment, indicar-te que pots presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no hagis obtingut satisfacció en l’exercici dels teus drets. Pots posar-te en contacte a través de la seva pàgina web: www.agpd.es.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=»bg_color» bg_override=»ex-full» css=».vc_custom_1632470463815{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;}» bg_color_value=»#d5ffff»][vc_column][vc_single_image image=»14111″ img_size=»medium» alignment=»center»][vc_empty_space height=»10px»][vc_custom_heading text=»»Creer y crear están a una letra de distancia»
– Albert Espinosa» font_container=»tag:h2|font_size:18px|text_align:center|color:%230b7189|line_height:1.3em» google_fonts=»font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal» el_class=»no-letter-spacing»][vc_empty_space height=»15px»][/vc_column][/vc_row]

×